Снимка и видео: ТуитърБомба от Втората световна война принуди евакуация на пристанище

...
Снимка и видео: ТуитърБомба от Втората световна война принуди евакуация на пристанище
Коментари Харесай

Бомба от Втората световна война евакуира хиляди хора във Венеция

Снимка и видео: Туитър

Бомба от  Втората международна война принуди евакуация  на пристанище във Венеция тази заран. Бомбата е  обезвредена и ще бъде взривена в морето , осведоми Агенция Франс Прес.

Операцията на пристанище Маргера, най-вече индустриална зона, разграничена от туристическия град с вода,  изискваше евакуацията на към 3500 поданици рано тази заран . Движението на лодки, рейсове и влакове също беше спряно по време на обезвреждането на бомбата. Забраниха на  самолетите да летят до и от летище " Марко Поло "  от 08,30 часа до 12,30 часа, написа news.bg.
Бомбата, която е с маса  225 кг и съдържаше 129 кг взривно вещество , беше открита по време на ремонтна активност през януари.
По обяд управляващите оповестиха, че първите  две етапи от интервенцията  - евакуирането на жителите и обезвреждането на бомбата - са изпълнени сполучливо.
Следващата фаза е да се натовари бомбата на транспортен съд и да се транспортира във вътрешността в морето, където да бъде унищожена. 
⚠️ #BombaDay#Diretta ⚠️

✅Le fasi dedicate del caricamento dell’ordigno su uno zatterino che verrà trainato da un natante@ItalianNavy#GuardiaCostiera#SIcurezzaDellaNavigazione@CMVenezia@[email protected]/lXQCULgSuX
— Comune di Venezia (@comunevenezia) February 2, 2020
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в сайт
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР